Biznis

pohvalno

Dvije prestižne nagrade za hrvatski turizam sa sajma ITB China u Šangaju

Dvije prestižne nagrade za hrvatski turizam sa sajma ITB China u Šangaju
Grgo Jelavic/PIXSELL

HTZ predstavlja hrvatsku turističku ponudu na poslovnom sajmu ITB China u Šangaju. Hrvatska ponuda predstavlja se u sklopu velikog štanda European Travel Commissiona (ETC), gdje svoju ponudu predstavlja 23 europskih subjekata, među kojima i EPK Rijeka 2020. te TZ grada Zagreba.

Sajam je obišao direktor HTZ-a Kristjan Staničić koji se susreo s predstavnicima kineskog turističkog sektora i koji je preuzeo nagrade za hrvatski turizam.

"Hrvatska je ovdje vrlo tražena turistička destinacija i jedna je od najpoželjnijih i najtraženijih mediteranskih i europskih destinacija čemu svjedoče i dvije nagrade koje je Hrvatska dobila za ukupnu turističku ponudu" rekao je Staničić.

U sklopu sajma održana je svečana dodjela nagrada „IT’S MY WORLD Travel Awards 2019.“, a Hrvatska je osvojila nagradu u kategoriji „Amazing Travel Experiences of the Year“ i to za doživljaj filmske ture popularne serije „Igre prijestolja“ u Dubrovniku.

Održana je i svečana dodjela nagrada „CTW Chinese Welcome Award“. Hrvatska turistička zajednica zajedno sa Slovenskom turističkom organizacijom osvojila je prestižnu CTW nagradu za projekt „Experience Croatia, Feel Slovenia“ u kategoriji „Internet & Media“.


Reci što misliš!