Biznis

prijave do 6. lipnja

U tijeku prijave za China High-Tech Fair - poslovni susret s kineskim tvrtkama iz Šenžena

U tijeku prijave za China High-Tech Fair - poslovni susret s kineskim tvrtkama iz Šenžena
Flickr

China High-Tech Fair 2019 održat će se u utorak, 11. lipnja, u Hotelu International u Zagrebu. Organizatori su Hrvatska gospodarska komora i Shenzhen Convention & Exhibition Center Management Company Ltd., uz potporu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

U sklopu susreta, u jutarnjim satima održat će se plenarni dio, a nakon ručka B2B razgovori između hrvatskih i kineskih tvrtki. U prilogu možete naći prijedlog dnevnog reda događaja i popis kineskih tvrtki.

 

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u B2B razgovorima s potencijalnim partnerima iz Kine, ispunite obrazac u nastavku. Možete izabrati više sugovornika za razgovor. Svaka prijava vrijedi za jednu osobu, odnosno za jedan raspored B2B razgovora. Ako želite paralelno održavati razgovore s različitim kineskim sugovornicima, možete ispuniti novu prijavu za svaku dodatnu osobu iz svoje tvrtke.

 

Prijave su otvorene do 6. lipnja u 16 sati. Jezik događanja je engleski, a sudjelovanje je besplatno.  Konačan raspored razgovora poslat ćemo vam prije početka konferencije.

Prijave


Reci što misliš!