Biznis

tražite posao?

OTP Banka, Hervis i Emmezeta zapošljavaju nove djelatnike

OTP Banka, Hervis i Emmezeta zapošljavaju nove djelatnike

Iz ponude poslova u Zadarskoj županiji izdvajamo najčešće pregledavane oglase

OTP Banka zapošljava na poziciji Višeg specijalista za kreditni rizik. Uvjeti su: VSS matematičkog usmjerenja; minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima; dobro poznavanje regulative iz područja nadzora i kontrole banaka; napredno poznavanje rada u MS Office aplikacijama (Word, Excell, Acess, PowerPoint); poželjno poznavanje programskih jezika SAS, Python, R ili Matlab; poželjno iskustvo u radu sa bazama podataka te poznavanje SQL-a i PL/SQL-a; aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu; analitičnosti, sistematičnost, kreativnost i komunikativnost; pravovremenost i točnost u poštivanju rokova.

Emmezeta zapošljava Službenika u odjelu reklamacija te Prodavača.

Uvjeti za Službenika u odjelu reklamacija: SSS; osnovno poznavanje rada na računalu; poželjno poznavanje engleskog/njemačkog jezika; obavezno radno iskustvo (rad na sličnim/istim pozicijama); razvijene vještine komunikacije; otvorenost, ljubaznost i spremnost za suradnju; savjestan i odgovoran pristup radu; samoinicijativnost i usmjerenost na rezultate.

Uvjeti za prodavača nisu objavljeni već je uz prijavu potrebno tek priložiti CV i motivacijsko pismo.

Hervis također zapošljava na poziciji prodavača. Uvjeti su: SSS; savjesnost, stručnost, preciznost, komunikativnost; računalna pismenost; iskustvo u prodaji.


Reci što misliš!