Biznis

Lider invest_Jug

Investicijski forum Južne Hrvatske u splitskoj HGK

Investicijski forum Južne Hrvatske u splitskoj HGK

Investicijski forum Južne Hrvatske (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije) – Lider invest_Jug: Split, održat će se u petak, 24. svibnja u Splitu (prostor županijske komore u Splitu, Trumbićeva obala 4) s početkom u 10 sati.

Manifestaciju će otvoriti direktorica Lidera: Bojana Božanić Ivanović, gradonačelnik grada Splita: Andro Krstulović Opara i župan Splitsko-dalmatinske županije: Blaženko Boban.

Projekt Lider invest predstavit će Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera i član stručnog odbora Lider investa.

Predavanje o Investicijama u Hrvatskoj održat će predstavnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Sani Ljubunčić (načelnik Sektora za investicije i poduzetničku infrastrukturu), a predstavnik FINA-e Mate Kožul predstavit će FINA usluge Info.Biz.

U sklopu programa organiziran je okrugli stol na temu: Stvaranje pozitivnog investicijskog okružja i financiranje ulaganja u Dalmaciji, na kojem će sudjelovati: Marinko Došen predsjednik Uprave AD Plastik, Mira Krneta voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju, Svjetlan Stanić predsjednik Uprave Stanić Grupa i Anđelko Katavić pročelnik Upravnog odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu splitsko-dalmatinske županije.

Na manifestaciji će se raspravljati:

·         Kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju

·         Kako se uključiti u izbor za najbolju proizvodnu investiciju

·         Kako predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći

Svakog tjedna svjedoci smo pokretanja novih proizvodnih linija i pogona, a kako bi skrenuli pozornost na trud i energiju koju poduzetnici svih veličina ulažu u svoje kompanije, redakcija Lidera 2016. godine odlučila je pokrenuti projekt LIDER invest – izbor najboljih velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija u Hrvatskoj.

Cilj projekta je javnosti predstaviti kvalitetne investicije, pratiti ih i nagrađivati.

Predviđeno trajanje programa (kojeg šaljem u prilogu) je do 12:00 h, nakon čega slijedi druženje uz osvježenje.

Sudjelovanje na programu je besplatno, ali je registracija obavezna. Registrirati se možete putem linka: https://konferencije.lider.media/lider-invest/registracija/

 

Svoj dolazak potvrdite odgovorom na ovaj mail ili na konferencije@lider.media


Reci što misliš!