Biznis

stigao iz eindhovena

U Zračnoj luci Zadar dočekan četiri milijunti korisnik Ryanaira

U Zračnoj luci Zadar dočekan četiri milijunti korisnik Ryanaira

Ryanair, omiljena europska zrakoplovna kompanija, danas (6. lipnja) slavi 4 milijuna korisnika u Hrvatskoj od početka poslovanja 2006. godine.

Četiri milijunti korisnik tvrtke Ryanair putovao je Ryanairovom novom uslugom od Eindhovena do Zadra, što je dio hrvatskog rekordnog reda letenja za Ljeto 2019. koje uključuje nova omiljena odredišta kao što su Berlin, Köln, Dublin, Krakow i Prag, isporučivši 550.000 korisnika u Hrvatskoj i podržavajući više od 400 radnih mjesta u zračnim lukama Dubrovnik, Pula, Rijeka, Split i Zadar.

Zračna luka Zadar: Svečanim dočekom Ryanair proslavio 4 milijuna korisnika u Hrvatskoj Zračna luka Zadar: Svečanim dočekom Ryanair proslavio 4 milijuna korisnika u Hrvatskoj

Kako bi proslavili 4 milijuna putnika u Hrvatskoj i rekordnog reda letenja za ljeto 2019., Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s cijenama od samo 22,99 eura za putovanja u lipnju, koji se moraju rezervirati do ponoći u subotu (8. lipnja), samo na web stranici Ryanair.com

U Zadru, Ryanairova Olga Pawlonka rekla je:

"Ryanair sa zadovoljstvom slavi 4 milijuna putnika u / iz Hrvatske i rekordan raspored Ljeto 2019. godine.  U sklopu proslave u lipnju izdajemo sjedala za prodaju iz Hrvatske s cijenom od € 22,99. Ova ponuda je dostupna za rezervaciju do subote u ponoć (8. lipnja)."

Josip Klišmanić, generalni direktor Zračne luke Zadar rekao je:

"Prošlo je 12 godina otkako je Ryanair počeo letjeti u Zadar. Tada smo imali samo oko 65.000 putnika. Sretan sam što mogu najaviti da će ove godine u Zadarskoj zračnoj luci prometovati više od 750.000 putnika. Ryanair je najznačajniji partner u ostvarivanju tog cilja. Vjerujem da će tako i ostati i da ćemo u budućnosti zajedno proslaviti još veći broj putnika."


Reci što misliš!