Biznis

#poduzetništvo

COIN je koristilo više od 200 poduzetnika: Na jednom mjestu imamo sve što nam treba!

COIN je koristilo više od 200 poduzetnika: Na jednom mjestu imamo sve što nam treba!

U petak je u coworking prostorima diljem svijeta obilježen Međunarodni dan coworkinga. Četrnaesti rođendan koncepta dijeljenog ureda nije propustio ni zadarski COIN kojeg je, kako doznajemo od voditeljice prostora Slavice Kosović, od početka 2016. godine koristilo više od 200 poduzetnika.

- Coworking je prije svega prostor koji osigurava poslovnu infrastrukturu svojim korisnicima - nezavisnim poduzetnicima koji obavljaju različite samostalne djelatnosti i koji nisu vezani za fiksni uredski prostor. Coworking su i korisnici prostora koji čine coworking zajednicu te,  premda su neovisni u obavljanju svojih poslova, oni ostvaruju međusobnu suradnju i zajedničke poslovne projekte, rekla nam je Kosović na "brunchu" povodom Međunarodnog dana coworkinga. 

COIN trenutačno broji 32 korisnika od kojih većina dolazi iz IT sektora te marketinških agencija. Iz IT sektora stiže i novi član poduzetne zajednice na Putu Murvice, Dejan Majdandžić. 

- Za prostor sam saznao od kolega i poznanika, a ranije sam dolazio na raznorazne edukacije. U COIN-u sam sada mjesec i pol dana i zadovoljan sam, prostor je odličan. Na jednom mjestu imamo sve što nam treba - druženje i rad. Razlika od rada kod kuće je u tome što u COIN-u imamo svu infrastrukturu koja nam je potrebna za rad, ali i kontakt s drugim korisnicima. Kroz druženje međusobno si pomažemo i na poslovnom planu, poručio je jedan od zadovoljnih korisnika COIN-a.


Reci što misliš!