Biznis

četvrtak, 29. kolovoza

U Benkovcu započinje verificirana edukacija marketinških aktivnosti vođenja i funkcioniranja OPG-a

U Benkovcu započinje verificirana edukacija marketinških aktivnosti vođenja i funkcioniranja OPG-a

U četvrtak 29. kolovoza s početkom u 9 sati u Gradskoj knjižnici Benkovac počinjemo s verificiranom edukacijom marketinških aktivnosti vezanih uz vođenje i funkcioniranje OPG-a.

Pozvani su svi zainteresirani stanovnici benkovačkog kraja i susjednih gradova i općina da se pridruže na spomenutoj edukaciji, a u sklopu koje će se provesti terenska nastava kroz studijsko putovanje u Francusku kao primjer dobre prakse.

Na projektu su se dosad provele dvije verificirane poljoprivredne edukacije, za uzgajivača ljekovitog i aromatičnog bilja i proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića. Krajem rujna uvodimo još jednu grupu smjera proizvođač alkoholnog i bezalkoholnog pića za sve one koji su zainteresirani, a bili su spriječeni ranije sudjelovati.

Projektom "Nauči, usavrši, pokreni" želi se povećati mogućnost za zaposlenje, umanjiti rizik od socijalne isključenosti i siromaštva marginaliziranih skupina. Projekt doprinosi razvoju ljudskih potencijala kroz razvoj interpersonalnih vještina i diverzificiranih znanja kod 30 dugotrajno nezaposlenih osoba.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na 023 684 889 ili na e-mail: ac-prostorno@gmail.com.


Reci što misliš!