Biznis

edukacija

Obrazovna prilika koju vrijedi ugrabiti: CookingTour@Zadar

Obrazovna prilika koju vrijedi ugrabiti: CookingTour@Zadar
Obrtnička komora Varaždinske županije

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar je u suradnji sa partnerima Područni ured HZZ-a i Punta Skala d.o.o. pokrenula je EU projekt ''CookingTour@Zadar'' u sklopu kojega poziva sve zainteresirane da se prijave za besplatno pohađanje programa usavršavanja/osposobljavanja za jedno od 5 inovativnih turističkih zanimanja.

To su: Kuhar specijalist dijetoterapije, Kuhar spec. mediteranske prehrane, Kuhar spec. Halal prehrane, Art deco slastičar i Barmen. Pohađanje programa počinje 01.listopada 2019.g.

Polaznici moraju zadovoljavati slijedeće kriterije:

1. Biti mlađi od 25 g. ili stariji od 54 g.

2. Evidentirani na HZZ-u, Područni ured Zadar kao nezaposlene osobe u trenutku prijave za pohađanje programa. (Ukoliko osoba nije u evidenciji HZZ-a dovoljna je izjava osobe da nije redoviti student ili učenik, nema posao, raspoloživa je za posao i aktivno ga traži)

3. Potrebna prethodno ostvarena stručna sprema (Završena srednja škola Sektora turizma i ugostiteljstva - zanimanje Kuhar ili Hotelijersko-turistički tehničar ili Turističko-hotelijerski komercijalist  osim u slučaju programa Barmena, gdje je dovoljno završena osnovna škola i programa Slastičar gdje je potrebno završeno zanimanje Slastičar)

Nezaposlene osobe s invaliditetom svih dobnih struktura se također mogu prijaviti za pohađanje programa!

Projektni tim Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole Zadar poziva sve nezaposlene osobe da se uključe u informativne radionice koje su preduvjet pohađanja programa na mail adresu cookingtourzd@gmail.com

Za dodatne informacije posjetite web stranicu projekta
 


Reci što misliš!