Biznis

uz dan općine

Na području Općine Poličnik trenutno posluje više od 90 tvrtki

Na području Općine Poličnik trenutno posluje više od 90 tvrtki

Na području Općine Poličnik trenutno posluje više od 90 tvrtki, u kojima radi gotovo 2000 ljudi. Dvije poslovne zone, Murvica i Grabi odličan su primjer razvoja gospodarstva

Svečanom sjednicom općinskog vijeća u srijedu, 28. kolovoza obilježen je Dan Općine Poličnik i Blagdan Glavosjeka Sv. Ivana Krstitelja.

Uz svečanu sjednicu kojoj je nazočio velik broj uzvanika, proslava Dana općine uključila je i otvorenje vodovodne mreže u zaseoku Baričevići, obilazak Centra za razvoj i edukaciju u Poslovnoj zoni Grabi, puštanje u promet nerazvrstane ceste Lovinac – Poličnik te polaganje vijenaca na centralnom križu u dvorištu Crkve Sv. Nikole.

- U suradnji s vašim vrijednim načelnikom i njegovim suradnicima, radimo na tome da ova općina, ali i cijela naša županija bude ugodno mjesto za život. Zajedničkim snagama, uz značajnu pomoć hrvatske Vlade, brinemo o razvoju infrastrukture.

Na području Općine Poličnik trenutno posluje više od 90 tvrtki, u kojima radi gotovo 2000 ljudi.

Dvije poslovne zone, Murvica i Grabi odličan su primjer razvoja gospodarstva cijele županije, istaknuo je župan Božidar Longin.

​​​

Reci što misliš!