Biznis

utorak, 8. listopada

Zadarski poduzetnici obilježavaju četvrti „Dan mojeg poslovanja“

Zadarski poduzetnici obilježavaju četvrti „Dan mojeg poslovanja“

Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj, dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon

U utorak, 8. listopada, METRO obilježava četvrti „Dan mojeg poslovanja“ posvećen malim i srednjim poduzetnicima, a kojem su se pridružili i poduzetnici iz Zadarske županije te pripremili posebne ponude za građane i građanke kako bi zajedno proslavili svoj dan.

Na „Dan mojeg poslovanja“ zadarski Harbor – Cook house & Club za goste će pripremati njoke i juneći ragu za samo 20 kuna, a Caffe Bar Down Town točit će Jameson ili Johnnie Walker Black za 10 kuna. Za sve ljubitelje gina, Hype Bar, Teatro Bar i The Factory Bar posluživat će sve ginove u pola cijene.

METRO na Dan mojeg poslovanja organizira i prvi hrvatski Gastro Crawl u kojem Zadranke i Zadrani mogu sudjelovati tako da 8. listopada iskoriste posebne ponude zadarskih ugostitelja te na društvenim mrežama objave selfie uz #gastrocrawl koji prikazuje kako s društvom uživaju u posebnim ponudama.

Društvo koje je objavilo najkreativnije selfije METRO će odvesti na putovanje u Lisabon ili Barcelonu. Za više informacija o sudjelovanju posjetite Gastro Crawl Facebook event.

METRO je za sve poduzetnike koji se pridruže "Danu mojeg poslovanja“ osigurao i digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju.

Prošle godine u „Danu mojeg poslovanja“ sudjelovalo je 350 tisuća  poduzetnika iz 25 zemalja, među kojima više od 3 tisuće  malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske.


Reci što misliš!