Biznis

srijeda, 23. listopada

Radionica "Koliko u poslovanju pomaže vješta komunikacija?" u ŽK Zadar

Radionica

Najajvljujemo edukaciju/radionicu „Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća“ koja će se održati 23. listopada od 10 do 14 sati u prostorijama Županijske komore Zadar na adresi Špire Brusine 16, dvorana za sastanke II kat, u Zadru.

U okviru ove edukacije bit će obuhvaćena područja kvalitete interne i eksterne komunikacije te njene uloge u podizanju konkurentnosti i upravljanja kvalitetom poslovanja gospodarskih subjekta. U okviru edukacije biti će obuhvaćena i temeljna načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja uključujući identifikaciju kulturnih i poslovnih običaja u međunarodnom pregovaranju.

Cilj edukacije je transferirati znanje zainteresiranim sudionicima te prezentirati učinkovite metode za postizanje više razine kvalitetne komunikacije te uspješniji sustav upravljanja kvalitetom poduzeća.

Radionica uključuje upoznavanje s temeljnim načelima poslovnog pregovaranja kako bi se ojačala konkurentnost gospodarskih subjekata. Interaktivnom nastavom, radom u timovima polaznicima će se približiti koncept kvalitetne i učinkovite poslovne komunikacije. Poseban naglasak radionice stavljen je na upoznavanje i savladavanje vještina neverbalne komunikacije koji unapređuju kvalitetu interakcije.

Kome je namijenjena edukacija: svim gospodarskim subjektima, izvoznicima, državnim institucijama i organizacijama, studentima, maturantima i svim ostalim zainteresiranim stranama.

Radionica je besplatna.

Program:

10:00 – 12:00 Komunikacija i poslovno pregovaranje: teorijski aspekti i interaktivne radionice
12:00 – 12:30 Pauza
12:30 – 13:30 Značaj neverbalne komunikacije kao čimbenik unapređenja poslovanja
13:30 – 14:00 Pitanja?

Predavač i voditelj radionice je izv.prof.dr.sc. Tomislav Galović sa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a područje njegovog rada i djelovanja vezano je uz područje konkurentnosti, inovativnosti, međunarodnog poslovanja, poslovnog i međunarodnog pregovaranja. Kao gostujući predavač sudjelovao je u programima mobilnosti (Nizozemska, Finska, Cipar, Njemačka, Portugal, Grčka). Član je i zamjenik člana dvaju komisija Međunarodne trgovačke komore (ICC) u Republici Hrvatskoj. Objavio je, jedan sveučilišni udžbenik, jednu znanstvenu knjigu te više od četrdeset znanstvenih i stručnih radova.

Prijavu je moguće izvršiti putem on-line prijavnog formulara do utorka 22. listopada do 12 sati.

​​

Reci što misliš!