Biznis

veliko priznanje

Kamp Park Soline dobitnik je prestižne međunarodne eko-nagrade Zeleni ključ

Kamp Park Soline dobitnik je prestižne međunarodne eko-nagrade Zeleni ključ

Kamp Park Soline, koji posluje u poslovnom sustavu turističke tvrtke Ilirija d.d., dobitnik je međunarodnog priznanja Zeleni ključ, ekološke oznake koja se dodjeljuje isključivo smještajnim objektima koji smanjuju svoje negativne učinke na okoliš kroz optimizaciju potrošnje energenata, sortiranje otpada i edukaciju osoblja i gostiju o svim aspektima zaštite okoliša i održivog razvoja.

Ova prestižna međunarodna eko-oznaka predstavlja predanost tvrtki da se njihovi turistički objekti pridržavaju strogih kriterija koje propisuje „Foundation for Environmental Education“ (FEE). Certifikat se dodjeljuje se na razdoblje od jedne godine, a predstavlja potvrdu turističkom objektu da je utjecaj pojedinog noćenja minimaliziran po pitanju utjecaja na okoliš.

Kamp Park Soline je primjer kampa koji u svoje vrijednosti i poslovnu filozofiju implementira načela održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja te značajne napore i aktivnosti ulaganja u prilagodbu i implementaciju standarda, procedura i propisa u aspektima zaštite okoliša (zaštita mora, obale, voda, zraka, tla) i gospodarenja otpadom.


Reci što misliš!