Biznis

Aircash aplikacija od sada nudi i uslugu međunarodnog transfera novca

Aircash aplikacija od sada nudi i uslugu međunarodnog transfera novca

Aircash potpisao suradnju s jednom od najvećih svjetskih financijskih institucija za međunarodni transfer novca, tvrtkom RIA koja je dio multinacionalne kompanije Euronet Worldwide

Tvrtka Aircash, licencirana institucija za elektronički novac od nedavno svojim postojećim i potencijalnim korisnicima nudi dodatnu uslugu međunarodnog transfera novca.

Proširenje lepeze usluga Aircash aplikacije realizirano je zahvaljujući suradnji s tvrtkom RIA, jednom od najvećih financijskih institucija u svijetu koja posluje u 155 zemalja, na 389.000 lokacija sa 100 različitih valuta.

Omogućava prijenos novca bilo gdje iz svijeta u Hrvatskoj u svega nekoliko sekundi. Pošiljatelji iz svijeta mogu uplaćivati novce u gotovini na tisućama agentskih lokacija ili karticama putem RIA web stranica. Aircash je prva financijska institucija kojoj je pripala čast ući u suradnju sa svjetskim financijskim divom uz bok vodećim financijskim organizacijama.

„S obzirom na činjenicu da sve više Hrvata odlazi u Europsku uniju na rad ili studij, međunarodni transfer novca postaje financijska usluga za kojom naši građani imaju sve veću potrebu. Ponosni smo na partnerstvo s tvrtkom RIA, kao svjetskim liderom na području međunarodnih financijskih transakcija i veseli nas što ćemo našim korisnicima moći pružiti povoljnu, brzu i sigurnu uslugu“, naglasili su iz Aircasha.

RIA je izuzetno zadovoljna mogućnošću da ponudi hrvatskom tržištu brzo, sigurno i vodeće međunarodno rješenje za prijenos novca. Zajedno sa svojim lokalnim partnerom, Aircashom – brendom u potpuno hrvatskom vlasništvu, RIA je uvjerena da će njihovo međunarodno znanje i snaga biti lokalno prilagođeni kako bi hrvatskom kupcu omogućili vrhunsko rješenje putem platforme Aircash.

Aircash je jednostavna, brza i sigurna aplikacija koja omogućuje svojim korisnicima da spreme novac na svoj digitalni Aircash novčanik te potom koriste novac za plaćanje online usluga i proizvoda kod ovlaštenih partnera poput lutrije, igara na sreću, nadoplate ENC-a ili telekomunikacijskih usluga.

Jednako tako, samo jednim klikom korisnici Aircash aplikacije mogu poslati novac na račun svojih prijatelja ili obitelji te taj isti novac podignuti u bilo kojoj poslovnici INE, Tiska ili na svakom PBZ bankomatu u cijeloj Hrvatskoj, a od sada uz pomoć RIA-e primiti i novac iz inozemstva u svega nekoliko sekundi.

Posebno su zanimljive isplate na bankomatima, gdje se 24 sata dnevno mogu podignuti novci u gotovini bez ikakve bankovne debitne/kreditne kartice, već se isplata izvršava pomoću unosa 6-znamenkastog koda iz Aircash aplikacije u PBZ bankomat i novčana sredstva su odmah dostupna korisnicima.

Ovaj inovativan način gotovinskih isplata, Aircash je stavio na tržište prije nekoliko dana i već bilježi veliki interes kod korisnika. Time će suradnjom Aircasha i Rie biti moguće poslati novce bilo gdje iz svijeta u Hrvatsku i za svega nekoliko sekundi ih podignuti na bilo kojem bankomatu PBZ-a.


Reci što misliš!