Biznis

Aminess Sirena

Hrvatski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova!

Hrvatski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova!

Njemački autoklub ADAC je kampu Aminess Sirena iz istarskog Novigrada dodijelio najjače priznanje u svijetu kampinga - prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2020., čime je taj hrvatski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova, priopćili su u subotu iz novigradske turističke tvrtke Ameness Hoteli i kampovi.

To novo međunarodno priznanje za Aminess hotele i kampove Novigrad, dodijeljeno je u petak na ADAC Camping Gala eventu u njemačkom gradu Stuttgartu.

ADAC Superplatz je najviša nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova. 

„Izuzetno smo ponosni na priznanje ADAC Superplatz 2020. jer je ono potvrda da svim našim gostima pružamo najbolju uslugu i vrhunsko iskustvo, što nam je i misao vodilja u poslovanju. Ovo posebno priznanje dolazi i kao motivacija u nastojanjima da nastavimo s ulaganjima u poboljšanje sadržaja i usluga kako bi boravak u kampu Aminess Sirena bio još bolji“, izjavila je Antonia Belević, direktorica kampa Aminess Sirena.

Aminess Sirena sa četiri zvjezdice jedan je od najuređenijih kampova u Istri, a nalazi se nedaleko od Novigrada s kojim ga povezuje šetnica uz more. Kamp nudi sve što je suvremenoj obitelj potrebno za odmor, a okružen je borovom šumom i mirnim uvalama što ga čini idealnim odredištem i za sve goste koji opuštanje u prirodi vole kombinirati s izletima u urbane centre, dodala je Belević.

Osim kampa Aminess Sirena, od prošle je godine nositelj značajnog priznanja njemačkog autokluba i Aminess Maravea Camping Resort koji je oznakom ADAC Superplatz 2019. potvrdio svoju kvalitetu, ali i snažnu poziciju među najboljim kampovima u Europi. Kvaliteta je dodatno potvrđena nagradama za  najbolji veliki kamp kao i nagradom za Kamp godine koje su dodijeljene na ovogodišnjim „Danima hrvatskog turizma“, ističu iz novigradske turističke tvrtke.

Sva ova priznanja rezultat su nastojanja Aminess hotela i kampova da gosti imaju još bolje iskustvo kampiranja te što ugodniji boravak, dodaju. 

Category: 1629 - 1629

Reci što misliš!