Crna Kronika

Vraćena majci

Slovenija: Nestala djevojčica pronađena kod bake

Slovenija: Nestala djevojčica pronađena kod bake

Iz policijske uprave Celje su sinoć izvijestili kako su pronašli nestalu djevojčicu Klaru Kaker koja je po prvim podacima, godinu dana bila kod svoje bake.

Iz policije su kazali da je djevojčica živa i zdrava te je prevezena majci Aleksandri Tuksar, piše Delo. U slovenskim medijima su se u godinu dana njezinog nestanka pojavile informacije da je malena Klara odvedena u inozemstvo, no prve informacije pokazuju da je navodno cijelo vrijeme bila u domovini.

Djevojčica je nestala prošlog ožujka. Službenici suda su 4. ožujka prošle godine pokušali oduzeti Klaru njezinom ocu, jer je u postupku dijete dodijeljeno majci. No, službenici dijete nisu pronašli kod oca te je tada pokrenuta potraga koja je završila jučer.

Otac nestale djevojčice Boštjan Kaker je 12. ožujka 2012. godine osuđen na tri i pol godine zbog zanemarivanja djeteta i otmice. U pritvoru su se našli i ljudi iz savjetovališta "Akcija" koja se bavi skrbništvom. Oni su privedeni posljednjih dana zbog sumnje u sudjelovanje u skrivanju djeteta, a jutros su pušteni iz pritvora.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.