Crna Kronika

Teška krađa

Policija traga za ukradenim golfom

Policija traga za ukradenim golfom

U noći s utorka na srijedu, u Ulici Ivana Zadranina u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao automobil VW Golf, zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Za otuđenim automobilom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U protekla dva mjeseca, u Karinu Gornjem, nepoznati je počinitelj provalio u garažu kuće u vlasništvu 38-godišnjaka iz koje je ukrao električne alate i aluminijske ljestve, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Kožinu, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner u vlasništvu trgovačkog društva iz Zadra iz kojeg je otuđio električni vibrator za beton i motornu pilu, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

U noći s utorka na srijedu u Poljicima, nepoznati počinitelj je iz kafića u vlasništvu 43-godišnjakinje otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.