Crna Kronika

Krađa

Ženi iz kuće ukrali novac i nakit

Ženi iz kuće ukrali novac i nakit

Jučer su u ulici Mihovila Pavlinovića otuđene su lisice za blokadu vozila, vlasništvo poduzeća "Obale i lučice", koje su bile postavljene na kotač nepropisno parkiranog vozila marke "BMW X5", mađarskih reg. oznaka

Tijekom noći sa 9. na 10. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u TO "Nina", vlasništvo 52-godišnjakinje, odakle je otuđio bezalkoholna pića i slatkiše. Vlasnici je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 800 kuna.

Jučer, u vremenu od 9 do 14 sati, nepoznati je počinitelj iz kuće u Miškovićima, ukrao novac i zlatninu. 25-godišnjoj vlasnici nanesena je materijalna šteta u iznosu od oko 8.000 kuna.

U noći sa 9. na 10. lipnja, u mjestu  Sv. Filip i Jakov, ul. Senjskih uskoka, nepoznati počinitelj ukrao je razni alat iz teretnog vozila, vlasništvo poduzeća "Projektgradnja". Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 3.000 kuna.

Jučer su u ulici Mihovila Pavlinovića otuđene su lisice za blokadu vozila, vlasništvo poduzeća "Obale i lučice", koje su bile postavljene na kotač nepropisno parkiranog vozila marke "BMW X5", mađarskih reg. oznaka. Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 2.000 kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave.


Reci što misliš!