Crna Kronika

strava u varaždinu

Preminuo 31-godišnjak kojeg je nožem u vrat obola bivša djevojka

Preminuo 31-godišnjak kojeg je nožem u vrat obola bivša djevojka

U Općoj bolnici Varaždin u subotu u ranim jutarnjim satima umro je 30-godišnji Nikola Turek, kojeg je u noći sa srijede na četvrtak ubodom noža u vrat pokušala ubiti njegova bivša djevojka, koja se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, doznaje se od policije.

Iz varaždinske policije izvijestili su da je 30-godišnji muškarac umro u subotu 55 minuta poslije ponoći. Nalazio se na odjelu intenzivne njege nakon što ga je 21-godišnjakinja ubola nožem u vrat, napavši ga u njegovom automobilu koji je bio parkiran pored rijeke Drave u Varaždinu.

Djevojka se nalazi u istražnom zatvoru nakon što je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo ispitivanje i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv nje.

U priopćenju Županijskog državnog odvjetništva navodi se kako postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 15. lipnja u vremenu od 3,00 do 3,30 sati u automobilu 30-godišnjaka na livadi pored rijeke Drave, naziva "Beli Kipi" u Varaždinu, u pokušaju ubojstva, muškarca ubola nožem u lijevu stranu vrata prerezavši mu karotidnu žilu. Muškarac je uz otvorenu ranu vrata zapao i u hipovolemičan šok. Hitno je operiran u varaždinskoj bolnici, no podlegao je teškoj ozljedi.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog zamjenice državne odvjetnice i odredila istražni zatvor protiv okrivljenice.

Njegovi će organi biti donirani, doznaje od rodbine Varaždinski.hr.

Nikola Turek inače je bio predsjednik Motorističkog kluba Baroker koji je često organizirao humanitarne akcije za djecu.


Reci što misliš!