Crna Kronika

vojvodina

Napadnuta i teško ozlijeđena policajka u Novome Sadu

Napadnuta i teško ozlijeđena policajka u Novome Sadu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dvadesetpetogodišnji mladić pretukao je u Novome Sadu kod željezničke postaje policajku koja je u nesvjesnom stanju odvezena u Klinički centar, a napadač je uhićen, prenijeli su u četvrtak vojvođanski mediji.

Policija je priopćila da su jutros građani obavijestili policiju da ih mladić uznemirava i da se neprimjereno ponaša, u blizini Željezničkog kolodvora.
 „Kada je policijska službenica došla na lice mjesta, osumnjičeni ju je, bez ikakvog povoda, udario pesnicom u lice i razbio joj nos. Prema neslužbenim saznanjima, napadač je bio pod utjecajem alkohola“, prenio je novosadski portal „021“. 
 
Mediji prenose kako je riječ o K. P. iz Vrbasa koji je ubrzo uhićen. 
 Policajka se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, na odjelu kirurgije, pretpostavlja se da ima teže tjelesne ozljede, ali to još nije potvrđeno, javio je portal B92. 
 
Prethodni slučaj napada na policiju u Novome Sadu zabilježen je samo mjesec dana ranije, kada je jedan izgrednik teretnim vozilom namjerno udario i oštetio dva službena automobila na parkingu Policijske uprave, odbio je da se legitimira, a potom je fizički napao policijske službenike. 
 
Novi Sad je u veljači 2014. dobio dodatnih dvjesto policajaca, na zahtjev gradonačelnika Miloša Vučevića, kako bi se u gradu popravila opća sigurnosna situacija.


Reci što misliš!