Crna Kronika

Policija uhitila nasilnika koji je silovao partnericu pa je pokušao ubiti nožem jer ga je ostavila

Policija uhitila nasilnika koji je silovao partnericu pa je pokušao ubiti nožem jer ga je ostavila

Okrivljenik je uhićen te potom ispitan u Državnom odvjetništvu, a sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio mu je istražni zatvor.

Zbog silovanja i pokušaja teškog ubojstva svoje izvanbračne partnerice osječko-baranjska policija uhitila je 51-godišnjaka kojem je, na prijedlog osječkog Županijskog državnog odvjetništva, sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, izvijestili su u utorak Odvjetništvo i Županijski sud.

Okrivljenika se tereti da je 25. listopada u baranjskom mjestu Bilju pokušao nožem ubosti u trbuh svoju 42-godišnju izvanbračnu partnericu, u nakani da je usmrti jer je prekinula njihovu izvanbračnu zajednicu zbog njegovih učestalih prijetnji i uvreda u alkoholiziranom stanju.

Kazneno djelo osumnjičenik nije uspio dovršiti, jer ga je 42-godišnjakinja uhvatila za ruku, odgurujući ga od sebe, pri čemu je zadobila reznu ranu desne potkoljenice. Iako mu je obećala da će mu se vratiti, okrivljenika se tereti da ju je nakon toga dovezao u obiteljsku kuću gdje ju je, uz prijetnju nožem, silovao.

Okrivljenik je uhićen te potom ispitan u Državnom odvjetništvu, a sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio mu je istražni zatvor, zbog opasnosti od ometanja istrage te zbog bojazni od dovršenja i ponavljanja kaznenog djela.

 


Reci što misliš!