Crna Kronika

pu zadarska

Lopovi i nakon blagdana vrlo aktivni

Lopovi i nakon blagdana vrlo aktivni
Thinkstockphotos.com

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirane su tri teške krađe te osam prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe teže, a tri lakše ozlijeđene.

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan iz garaže u vlasništvu 37-godišnjaka u ulici Dinka Šimunovića u Zadru, otuđio električnu bušilicu i električnu ubodnu pilu, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Pronađeni alat mu je oduzet te će biti vraćen vlasniku, a protiv njega se podnosi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U noći sa srijede na četvrtak, u ulici Put Plovanije u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo trgovačkog društva te otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Tijekom mjeseca prosinca nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Zadru, u ulici Stjepana Radića, te otuđio novac i cigarete. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava.

Jučer u noćnim satima,  nepoznati je počinitelj u ulici Put Dikla u Zadru provalio u ugostiteljski objekt, te otuđio novčanik s novcem. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.


Reci što misliš!