Crna Kronika

relacija Duga Resa-Zagreb

U naletu vlaka u Karlovcu smrtno stradao muškarac

U naletu vlaka u Karlovcu smrtno stradao muškarac
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija

U naletu vlaka u Karlovcu u petak ujutro smrtno je stradao muškarac, a zbog očevida i kvara na električnoj kontaktnoj mreži, uzrokovanom nesrećom, u prekidu je do 8,30 sati bio sav željeznički promet, izvijestila je karlovačka policija.

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Duga Resa -Zagreb, naletio je na muškarca oko 6,10 satu na željezničkoj pruzi u Karlovcu na djelu paralelnom s brzom cestom, nedaleko tržnice.

 Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard rekla je Hini da je riječ o odraslom muškarcu čiji identitet još nije poznat. U tijeku je istraga o uzrocima i okolnostima nesreće te utvrđivanje identiteta smrtno stradalog muškarca.

Željeznički promet bio je u zastoju do 8,30 sati jer su stručne ekipe za otklanjanje kvara radile na popravljanju električne kontakne mreže.

U korporativnim komunikacijama Hrvatskih željeznica kažu da je prekid prometa "zbog kvara na kontaktnoj mreži bio na relaciji Horvati – Jastrebarsko", te da se zbog sanacije kvara očekuje kašnjenje vlakova na pruzi Zagreb – Rijeka.


Reci što misliš!