Crna Kronika

Bračni par se opskrbio mukte

Nakon pelješenja dm-a u Supernovoj: Parfem sam ukrao ali vibrator nisam!

Nakon pelješenja dm-a u Supernovoj: Parfem sam ukrao ali vibrator nisam!
Davor Visnjic/PIXSELL

Zbog krađe vibratora marke "Jolie", te kozmetičkih proizvoda u vrijednosti većoj od dvije tisuće kuna, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) podignulo je optužnicu protiv bračnog para, 29-godišnjeg E.Đ. i 28-godišnje D.Đ. iz Zadra.

Bračni partneri i roditelji dvoje malodobne djece optužnicom se terete da su 12. veljače 2016. godine oko 19.40 sati, zajednički i po prethodnom dogovoru, te u nakani da se domognu tuđih stvari, u trgovini "dm" u Trgovačkom centru Supernova, u ulici Akcije Maslenica, uzeli i zadržali za sebe parfeme marke "Bvlgari femme Rose" i "Dolce & Gabbana", losion marke "Kron", pet krema, ruksak "Nivea baby", te vibrator marke "Jolie", ukupne vrijednosti 2.531,90 kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Zbog kaznenog djela krađe tužiteljstvo je za bračne partnere zatražilo uvjetne zatvorske kazne, i to za supruga šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine, a za njegovu partnericu četiri mjeseca s rokom kušnje od godinu dana.

Nakon što su uhićeni obrane supružnika pokazale su se neutemeljenima i  kontradiktornima jer je 29-godišnjak rekao da ga je supruga nakon što se se pogubili u  Supernovoj slučajno pronašla u trgovini "dm", dok je ona, pak, policiji izjavila da je u to vrijeme zapravo ona bila u "dm-u".

Zadranin je policiji priznao da je ukrao parfem "Bvlgari" ali je osporio krađu drugih stvari. Njegova supruga, pak, negirala je da je ukrala stvari za koje se optužuju, kazavši kako nije bila sa suprugom u dogovoru, te da je tek kući saznala da je ukrao parfem jer joj ga je darovao.

Posvjedočila je da je ona bila u trgovini "dm" nakon što su se izgubili, te je supruga nazvala na mobitel. Rekla je kako su se nakratko zadržali u trgovini, nakon čega je ona prva izišla vani. Iz snimke videonadzora, međutim, proizilazi kako su u vrijeme krađe u trgovini "dm" bili – oboje, piše Slobodna Dalmacija.


Reci što misliš!