Crna Kronika

policijsko izvješće

I dalje se nastavljaju krađe na zadarskome području

I dalje se nastavljaju krađe na zadarskome području
Screenshot (Youtube)

U protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirana je teška krađa, krađa te tri prometne nesreće, u kojima je jedna osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 22 i 20 godina, koje se sumnjiči da su tijekom studenog prošle godine u tri navrata na području Starigrada ( Rovanjska, Tribanj Kruščica i Seline) provalili u trgovine, odakle su otuđili plinske boce, ukupno vrijedne desetak tisuća kuna. Protiv obojice je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak poslijepodne u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Ivana Zadranina provalio u stan 74-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.

Sinoć je u Murvici Donjoj, nepoznati počinitelj otuđio mobitel  vlasništvo 32-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom  podnijeta kaznena prijava.


Reci što misliš!