Crna Kronika

Na Županijskom sudu u Zadru

Za pokušaj silovanja britanske turistkinje osuđen na tri godine zatvora

Za pokušaj silovanja britanske turistkinje osuđen na tri godine zatvora

Adnan Čehić (45) iz Rijeke u petak je na Županijskom sudu u Zadru nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja silovanja 29-godišnje turistkinje iz Velike Britanije između 7. i 8. srpnja 2016. godine.

Čehić ju je kao djelatnik obiteljskog hostela u Zadru u kojem je odsjela pozvao u nekoliko kilometara udaljeni klub u zadarskom Diklu, koji je bio prazan, pa ga je zatražila da je vrati u hostel.

Međutim, on je krenuo prema periferiji te je tijekom vožnje počeo dodirivati po bedrima i spolnom organu govoreći da je voli unatoč tome što ga je odgurivala i govorila joj da je pusti. Nakon što je otkopčao hlače, Britanka je počela vrištati i zazivati u pomoć, pa je on zaustavio auto, privukao je sebi i šakom snažno udario u trbuh.

Od siline udara pala je prsima na tlo, a Čehić je legao preko njezinih leđa i pokušao joj skinuti hlače i pritom se glasno smijao. Turistkinja se uspjela osloboditi te je potrčala dok se Čehić derao za njom prijeteći da će je ubiti ako ne stane. Trčala je kilometrima dok nije stigla do jednog restorana gdje je potražila pomoć, piše Slobodna Dalmacija.


Reci što misliš!