Crna Kronika

od mobitela do automobila

Lopovi tijekom vikenda radili prekovremeno

Lopovi tijekom vikenda radili prekovremeno
Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda zabilježene su brojne krađe u Zadru i na zadarskom području.

U četvrtak u večernjim satima, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbe 46-godišnje kineske državljanke otuđio mobitel vrijedan više tisuća kuna.

U petak poslijepodne, u Preku na otoku Ugljanu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 27-godišnjeg državljanina Francuske, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U petak prijepodne na plaži u Ulici majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak s mobitelom i osobnim stvarima u vlasništvu 15-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Prošli tjedan, na Viru, nepoznati je počinitelj otuđio neispravni Fiat u vlasništvu 35-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U subotu poslijepodne u Ceranjama Donjim, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 73-godišnjaka otuđio oko tisuću kuna.

U subotu poslijepodne u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 62-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U subotu u večernjim satima, u ugostiteljskom objektu u Ulici Ruđera Boškovića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 24-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijava.


Reci što misliš!