Crna Kronika

nesreća

Tragedija u Čepinu: Preminuo i treći radnik

Tragedija u Čepinu: Preminuo i treći radnik
Davor Javorovic/PIXSELL

Broj mrtvih u tragediji koja se jutros dogodila u Čepinu popeo se na tri. Nakon što su jutros na licu mjesta poginula dva radnika, a tri su prevezena u osječku bolnicu, u poslijepodnevnim satima stigla je informacija kako je jedan od ozlijeđenih preminuo u bolnici, dok se za život jednog od njih liječnici još bore.

Iz općine Čepin objavili su kako su ujutro stradali Mario Horvat, djelatnik Urednosti d.o.o., i Danijel Franjić, djelatnik Vodovoda-Osijek d.d. Treći preminuli je 34-godišnji Luka Karin.

"Sa žalošću moramo priopćiti kako su Mario Horvat, djelatnik Urednosti d.o.o., i Danijel Franjić, djelatnik Vodovoda-Osijek d.d. preminuli u Čepinu 19. lipnja 2018. godine. Iako su u najkraćem vremenskom roku pristigli i hitna i vatrogasci, za dvojicu djelatnika nije bilo pomoći. Trojica djelatnika nalaze se na obradi u KBC Osijek. Izražavamo iskrenu sućut svim članovima obitelji tragično stradalih.", objavljeno je na službenoj stranici općine Čepin.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske. Radnici su se onesvijestili nakon što su otvorili šaht te pali u njega. Vjerojatno su se otrovali metanom.

"Policijski službenici razgovaraju sa svjedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili što se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja, o tome ćemo obavijestiti javnost.", rekao je Premec.


Reci što misliš!