Crna Kronika

ima podeblji dosje

Nasilnik koji je divljački prebio djevojku ranije je tukao i njezinu sestru

Nasilnik koji je divljački prebio djevojku ranije je tukao i njezinu sestru

Prošle srijede, 13. lipnja u jednom kafiću na zadarskoj Meladi, 31-godišnji Darko Kovačević brutalno je pretukao 18-godišnju djevojku koja je zadobila teške ozljede glave te joj je izbio tri zuba.

Kovačević je djevojku vidio na plaži s najboljim prijateljem iz škole zbog čega se naljutio, došao u kafić u kojem radi i brutalno ju pretukao.

"Tri zuba mi je izbio, šivali su mi ih u bolnici, kao i ozljede na licu. Izgledam strašno, teško me ozlijedio, ali mi, na sreću, ipak neće trebati plastična kirurgija", rekla je za 24 sata 18-godišnjakinja, koja se zaključala u stan u Zadru i prestrašena, ne pušta unutra nikog osim majke.

Gazdarica kafića rekla je kako je prestrašena jer netko sa skrivenog broja zove i pušta im nasnimljene prijetnje Zdravka Mamića. To su prijavili policiji, a u kafiću kažu da su Kovačević i tinejdžerica najprije boravili neko vrijeme u WC-u kafića i da se tamo nije ništa dogodilo, raspravljali su ili se mirili.

Zajedno su izašli, a onda je on nasrnuo na nju i krenuo je mlatiti šakama i nogama i vući je za kosu. Udario ju je tako da je pala na pod, a onda je dobila i brutalan udarac nogom u glavu kad je pokušala ustati. Vjerojatno joj je tad izbio tri zuba.

Djevojka je još dodala kako su priče o tome da mu je izgrebala auto neistinite te kako je još ranije napao i udario njezinu sestru.

Kovačevića je policija u posljednjih deset godina prijavljivala zbog teškog ozljeđivanja, pucanja iz vatrenog oružja, nasilničkog ponašanja, otmice, prisile prema policajcu, narušavanja nepovredivosti doma i više tučnjava, a ovaj put je uhićen zbog kaznenih djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji. Sudac istrage pritvorio ga je do mjesec dana zbog opasnosti da će je opet pretući, prenosi 24 sata.


Reci što misliš!