Crna Kronika

112

Tijekom vikenda zabilježeno 19 slučajeva krađe na području Zadra

Tijekom vikenda zabilježeno 19 slučajeva krađe na području Zadra
Boris Kačan

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske evidentirano je sedam teških krađa i dvanaest krađa

U petak prijepodne u Skradinskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 49-godišnjakinje te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Protekli tjedan u marini u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 48-godišnjeg austrijskog državljanina, odakle je otuđio dva bicikla. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.   

U subotu prijepodne u ulici Kralja Stjepana Držislava u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 67-godišnjaka te otuđio razni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u Šibenskoj ulici  u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 35-godišnjaka te otuđio nakit, a potom i u stan  50-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu poslijepodne na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 53-godišnjaka te otuđio nakit. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu poslijepodne u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 26-godišnje poljske državljanke, odakle je otuđio torbu s novčanikom. Materijalna šteta iznosi više  stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.   

S četvrtka na petak u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je otuđio električni bicikl u vlasništvu 56-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 34-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnje državljanke Francuske, te novčanik u vlasništvu 60-godišnjeg državljanina Španjolske. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak prijepodne u Preku, nepoznata ženska osoba je došla u kuću kod 89-godišnje vlasnice, nudeći joj razne usluge, te joj iz kuće otuđila novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

S četvrtka na petak u Privlaci, nepoznati počinitelj je s brodica u vlasništvu 72, 59 i 55-godišnjeg vlasnika otuđio vanbrodske motore. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu prijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 62-godišnjakinje, te novčanik u vlasništvu 53-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu  u Pagu, nepoznati počinitelj je iz dječjih kolica otuđio torbicu u vlasništvu 38-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu navečer u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 30-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju rano ujutro u ulici Marka Marulića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dva mobitela u vlasništvu 27-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu u ulici Nikole Šubića Zrinskog u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio prijenosno računalo u vlasništvu 31-godišnjeg državljanina Libanona. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe


Reci što misliš!