Crna Kronika

192

Niz krađa diljem županije, na meti vozila i auto-kamp

Niz krađa diljem županije, na meti vozila i auto-kamp

Jučer tijekom dana na D 8 između Pakoštana i Draga, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 30-godišnjeg državljanina Srbije, iz kojeg je otuđio novčanik s nekoliko stotina kuna..

Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S utorka na srijedu u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio bicikl u vlasništvu 53-godišnjeg državljanina Danske.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U srijedu tijekom noći u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 20-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer je u Pakoštanima, nepoznati počinitelj s vanbrodskog motora u vlasništvu 44-godišnjeg slovenskog  državljanina dijelove.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe

S utorka na srijedu u ulici Antuna G. Matoša u Zadru, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjeg državljanina Nizozemske.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!