Crna Kronika

užas na plaži

Povljana: Pijani gosti pretukli vlasnika kafića

Povljana: Pijani gosti pretukli vlasnika kafića

U ponedjeljak popodne u Povljani na Pagu izbila je tučnjava između gostiju i vlasnika jednog kafića.

"Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama", kazao je za 24sata jedan od očevidaca tučnjave.

"Užas. Djeca su vrištala gledajući divljake dok se tuku", rekla je zgrožena svjedokinja događaja.

Dvojac iz Virovitice satima je sjedio na terasi restorana i pio. Oko šest popodne sa plaže su do kafića došle njihove supruge. 

"Rekle su konobarima da im više ne daju piti jer su pijani. Muževima su rekle da naruče colu jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula", kazao je očevidac.

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u prsa i vikao – što nam ne daš piti, i počela je vika. Potom je došao vlasnik kafića kako bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. 

"Ne znam kako su uspjeli tako ozlijediti čovjeka, a  toliko su bili pijani. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svijesti. I poslije smo vidjeli da im je policija izmjerila nešto sitno alkohola, nema šanse da su u tom momentu toliko imali. Jedan je napuhao 1,7, a drugi 1,1 promila", kazala je svjedokinja za 24sata

Obrada događaja još je u tijeku, a prema kvalifikacijama ozljeda protiv dvojice muškaraca, u suradnji s Državnim odvjetništvom policija će podignuti kaznenu prijavu.


Reci što misliš!