Crna Kronika

velika tragedija

Dvojica mladića čija su tijela pronađena u Musapstanu ostavili oproštajnu poruku

Dvojica mladića čija su tijela pronađena u Musapstanu ostavili oproštajnu poruku
Dino Stanin/PIXSELL

U ponedjeljak ujutro u park šumi Musapstan u osobnom automobilu su pronađena mrtva tijela dvojice mlađih muškaraca. Jedan mladić imao je 22, a drugi 23 godine, a bili su susjedi i najbolji prijatelji.

Izvršili su samoubojstvo tako da su se zatvorili u automobil zadarskih registracija i u njega sproveli otrovni plin iz ispušnog sustava.

Automobil su pomno obložili plastičnim vrećicama. Prije nego što su spojili plastičnu cijev na auspuh i proveli je u auto, pustili su glazbu i napisali oproštajna pisma.

"Pozdrav domovini. Ne da nam se više, bit ćemo vaši čuvari gore na nebu", napisali su u svojim porukama koje je pronašla policija.

U šumi, u jutarnjim satima, mladiće je pronašao pastir. U automobilu čiji motor je još uvijek radio, ugledao je mladiće. Iz auta je treštala glazba i bio je zaključan iznutra. Pozvao je policiju.

"Još uvijek je pod velikim šokom od onoga što je vidio. Najprije je mislio da je riječ o ljubavnom paru, pa se isprva nije htio ni približavati. No, kako je motor automobila stalno radio uz glasnu muziku, postalo mu je sumnjivo pa je prišao da vidi o čemu se radi.

Šokirao se kad je ugledao cijev koja je iz auspuha išla u automobil. Shvatio je o čemu se radi, no automobil je bio zaključan iznutra, a tijela su bila unutra. Mladići nisu davali znakove života", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju poznanica Zadranina koji nije mogao komentirati tragediju.


Reci što misliš!