Crna Kronika

#192

Dovršena kriminalistička istraživanja nad četvoricom osumnjičenih za krađe

Dovršena kriminalistička istraživanja nad četvoricom osumnjičenih za krađe
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Službenici policijskih postaja u Gračacu i Pagu dovršili su kriminalistička istraživanja nad četvoricom muškaraca osumnjičenih za krađe

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 29 i 36 godina, koje se sumnjiči da su početkom srpnja u Deringaju provalili u radne strojeve u vlasništvu 44-godišnjaka te otuđili stotinjak litara diesel goriva. Protiv obojice se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je početkom kolovoza u Bruvnu, s livade 48-godišnjeg vlasnika otuđio deset bala sijena, vrijednosti dvije tisuće kuna. Protiv 45-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je tijekom kolovoza/rujna u Šimunima na Pagu, iz spremišta otuđio pet prikolica za brodice u vlasništvu 48-godišnjakinje.  Protiv 66-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!