Crna Kronika

#192

Na meti lopova novac, alkohol, bicikli...

Na meti lopova novac, alkohol, bicikli...
Thinkstockphotos.com

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirane su dvije teške krađe i tri krađe

S nedjelje na ponedjeljak u ulici Ljudevita Posavskog u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i alkoholna pića. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Sinoć je u Maslenici, nepoznati počinitelj provalio u podrum u vlasništvu 60-godišnjaka, odakle je otuđio bušilicu i drugi alat. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom listopada u Viru, na predjelu Torovi, nepoznati počinitelj je otuđio plastični brod s vanbrodskim motorom u vlasništvu 42-godišnje državljanke Mađarske. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

U proteklih mjesec dana u ulici Milutina Chilara Nehajeva u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 45-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S petka na subotu u Jovićima, nepoznati počinitelj je posjekao i otuđio šest stabala brijesta u vlasništvu 57-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!