Crna Kronika

dovršeno kriminalističko istraživanje

Pronađene kradljivice i kradljivci parfema, suhomesnatih proizvoda i cigareta

Pronađene kradljivice i kradljivci parfema, suhomesnatih proizvoda i cigareta
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

Policijski službenici Druge Policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe u dobi od 33 i 25 godina, kao i nad dvije maloljetne osobe u dobi od 15 i 14, koje se sumnjiči da su u nedjelju u Zadru u ulici Bleiburških žrtava u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva, otuđile razne suhomesnate proizvode i kozmetiku.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv 33 i 25-godišnjakinje se državnom odvjetništvu u Zadru podnose se kaznene prijave zbog krađe,  kao i prema dvije maloljetne osobe nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Policijski službenici Druge Policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom kojeg se sumnjiči  da je jučer u Zadru, u ulici Braće Miroslava i Janka Perice, provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio više desetaka  kutija raznih cigarete, vrijednih preko tisuću kuna. 

Također ga se sumnjiči da je u ponedjeljak provalio i u trgovinu trgovačkog društva u Zadru na trgu Damira Zdrilića odakle nije ništa otuđio.

43-godišnjaka se sumnjiči i za krivotvorenje isprave jer se koristio  vozačkom dozvolom druge osobe na koju je postavio svoju fotografiju.

Protiv 43-godišnjaka se državom odvjetništvu podnose se kaznene prijave zbog teških krađa i krivotvorenja isprave.


Reci što misliš!