Crna Kronika

ispred hostela Arena

U Zagrebu zapaljena dva kombija malenih vodičkih kickboksaša

U Zagrebu zapaljena dva kombija malenih vodičkih kickboksaša
Facebook/Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice

U zagrebačkom Savskom gaju noćas su zapaljena dva kombija šibenskih registracija.

Jedan od njih bio je u vlasništvu Malonogometnog kluba 'Heroji 2007' iz Vodica, dok je nagorio i djelomično je oštećen minibus šibenskih registracija u vlasništvu poduzeća Gradski parking iz Vodica.

S ovim vozilima, koja su bila parkirana na parkiralištu ispred hostela Arena, u subotu je u Zagreb doputovalo 15-ak dječaka i djevojčica, članova kickboxinga kluba "Hrvatski branitelj dragovoljac" koji su došli na Međunarodni turnir u kickboxingu.

"Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi vozilo u vlasništvu naših prijatelja iz MNK 'Heroji 2007'. Kluba koji je nastao u spomen na našu stradalu braću, kluba koji je nama i mnogim drugim udrugama nesebično pomagao i ovim vozilom. Kombi je vozio djecu na sportsko natjecanje i srećom svi su dobro. 

Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i kazniti, a našim prijateljima poručujemo da smo im spremni pomoći kako god možemo", piše na Facebook stranici DVD-a Vodice. 

"Još nismo došli sebi, očajni smo, a djeca su nam uplakana i prestrašena. Ne mogu vjerovati da se ovakvo što može dogoditi u glavnom gradu naše države za koju su se borili naši očevi, za koju je poginuo moj stric Mihovil. 

Od dvjestotinjak vozila parkiranih ispred Hostela Arena, zapaljena su jedino dva naša vozila i to ne može biti slučajno. Požari su nam podmetnuti jer smo došli iz Dalmacije", kazao je za Jutarnji list 40-godišnji Tomislav Ivas Mede iz Vodica, koji je vozio kombi i koji je bio u pratnji svog djeteta.


Reci što misliš!