Crna Kronika

uhićen 54-godišnjak

Kokain, "trava", euri: Velika zaplijena zagrebačke policije

Kokain,
mup

Zagrebačka policija je uz kaznenu prijavu za preprodaju droge predala pritvorskom nadzorniku 54-godišnjaka uhićenog 3. siječnja na Donjoj Dubravi, u čijem je stanu zaplijenila kokain zapakiran za prodaju, vage i novac, priopćeno je u subotu iz policije.

Policija je od 54-godišnjega muškarca zaplijenila 84,1 grama kokaina zapakiranog u plastičnu vrećicu i sedamnaest papirnatih manjih paketića, staklenu posudu s 4 grama marihuane i dvije digitalne vage s tragovima droge. Pretragom kuće u kojoj stanuje pronađeno je i 1800 eura, za koje se sumnja da su od preprodaje droge, navodi Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

3bf8cfea27d50f99abfa7ff3c99f0ac3.jpg?v=1Policijski službenici koji se bave suzbijanjem droge, uhitili su ga temeljem saznanja da se bavi neovlaštenom prodajom droga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 54-godišnjak nabavljao veće količine kokaina i marihuane, skrivao i vagao u stanu u kojem stanuje, da bi je potom na zagrebačkom području neovlašteno dalje prodavao.

Nakon kriminalističkoga istraživanja protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetniku u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.


Reci što misliš!