Crna Kronika

užas u mirnu nedjelju

Strava u Sukošanu: Muškarac ubio sestru i nećaka te još jednu ženu pa se objesio

Stravična vijest potresla je danas Sukošan ali i cijelu Hrvatsku. Prema neslužbenim informacijama u nedjelju ujutro oko 7 sati muškarac Č.K. (63) je hladnim oružjem usmrtio vlastitu sestru i njezinog sina, te još jednu žensku osobu, sestrinu svekrvu, koja je s njima živjela u istom kućanstvu!

Navodno je o svom činu obavijestio susjeda nakon čega je počinitelj ovog stravičnog zločina pobjegao s mjesta zločina u ulici Mladena Veleslavića 16 i za njim je bila organizirana intenzivna policijska potraga.

Nešto prije 15 sati je pronađeno njegovo tijelo u polju na predjelu Vrba. Trostruki ubojica počinio je samoubojtvo vješanjem.

Sukošanom se prenijela informacija da se najvjerojatnije radi o zločinu koji se dogodio zbog neriješenih obiteljskih imovinsko-pravnih odnosa. 

Iz PU zadarske stigla je potvrda da su u 12.56 zaprimili dojavu o trostrukom ubojstvu te da su nakon izlaska na teren pronađene tri osobe za koje postoji osnovana sumnja da su nasilno usmrćene.

Iza 16 sati očekuje se da će se javnosti priopćenjem obratiti iz PU zadarske s više informacija o ovom užasnom zločinu.

Bore Mršić, PU zadarska. Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Voditelj službe kriminalističke policije PU zadarske, na tiskovnoj konferenciji u Sukošanu ispred kuće u kojoj se dogodio zločin, kazao da je policija dobila dojavu u 12:56. Kazao da je u kući u ulici Mladena Veleslavića broj 16 pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. Izlaskom na mjesto događaja u kući pronađena su mrtva tijela članova obitelji, muškarca 1981. godišta te ženskih osoba 1954. i 1937. godišta. Utvrđeno je da je kod svih smrt nastupila nasilnim putem.

Policija do kraja očevida neće objaviti čime je trostruko ubojstvo počinjeno.


Reci što misliš!