Crna Kronika

#192

Na meti lopova akumulatori, felge, bicikli, dječja kolica...

Na meti lopova akumulatori, felge, bicikli, dječja kolica...

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske evidentirano je šest slučajeva krađe

S četvrtka na petak  u Molatskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamion u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio dva akumulatora. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih tjedan dana u ulici Roberta Frangeša Mihanovića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 46-godišnjaka, odakle je otuđio više bankovnih kartica, kojima je podizao novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe i računalne prijevare.

U posljednjih petnaestak dana u ulici M.C. Nehajeva u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u izgradnji u vlasništvu 43-godišnjakinje, odakle je otuđio četiri alu-felge i bicikl. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Od četvrtka do subote u ulici Kralja S. Držislava u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dječja kolica u vlasništvu 37-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 30. prosinca do 03. siječnja u ulici Bleiburških žrtava  u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio vozilo (neispravno) u vlasništvu 50-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak navečer u Varoškoj ulici  u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 53-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!