Crna Kronika

brani se sa slobode

Sutra nastavak suđenja Daruvarcu, izvidi i dalje tajni: Policiji se javlja tri puta tjedno

Sutra nastavak suđenja Daruvarcu, izvidi i dalje tajni: Policiji se javlja tri puta tjedno
Dino Stanin/PIXSELL

Sutra, u srijedu nastavlja mu se suđenje za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda 18-godišnjoj Zadranki.

 

Prošlo je već gotovo mjesec dana od puštanja Darka Kovačevića "Daruvarca", a što je rezultiralo masovnim prosvjedima. Sutra, u srijedu nastavlja mu se suđenje za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda 18-godišnjoj Zadranki.

Iz zadarske policije su za 057info.hr rekli kako se Kovačević redovito, tri puta tjedno, javlja policiji dok čeka nastavak suđenja. Istovremeno, i dalje u Općinskom državnom odvjetništvu traju izvidi nad svjedocima napada na djevojku u kafiću.

Podsjetimo, 18-godišnjakinji, koja je postala metom manijakalnog napada Darka Kovačevića Daruvarca, slomljene su bile kosti lica i nosa, izbijeni su joj zubi, rasječene usne. Do sad je bila na dvije operacije, a njena majka od tada ne radi jer se boji djecu ostaviti samu kod kuće.

No, Daruvarac, kako je postao poznatiji, svoju je brutalnost pokazao i puno ranije. Naime, početkom prosinca 2012. godine nasrnuo je na vlasnicu jednog lokala s kojom je bio vezi. Udarao ju je šakama po glavi i tijelu, na koncu je srušio na pod, te držeći je za ruke vukao po podu kafića.

Reci što misliš!