Crna Kronika

filmska potjera

Krijumčario migrante, bježao policiji pa se Audijem zabio u ogradu

Krijumčario migrante, bježao policiji pa se Audijem zabio u ogradu
Riječanin.rtl.hr

Uslijedila je bjesomučna potjera tijekom koje je policija svojim vozilima prisilila vozača Audija da se 'zabije' u ogradu.

Prava filmska potjera odvijala se u subotu oko 13 sati na cesti Čavle-Orehovica-Rijeka kada je policija s nekoliko vozila krenula u potjeru za crnim Audijem kojim su, vjerojatno, krijumčari ljudi prevozili ilegalne migrante prema slovenskoj granici.

Prema riječima svjedoka, policijska vozila su s upaljenim signalnim svjetlima krenula u potjeru za Audijem bosanskohercegovačkih registarskih oznaka koji se nije želio zaustaviti na znak za zaustavljanje kojeg su istakli policijski službenici.

Uslijedila je bjesomučna potjera tijekom koje je policija svojim vozilima prisilila vozača Audija da se 'zabije' u ogradu. Vozač je pokušao pobjeći potrčavši cestom ali su ga policajci sustigli, dok su migranti koje je krijumčar vozio prema slovenskoj granici, posjedali uz rub ceste.

No, tijekom potjere je bilo i kolateralnih žrtava poput oštećenog Forda kojim je prema svjedocima upravljala vozačica. Kako se sve odigralo na izuzetno opasnom mjestu na prometnici, prava je sreća da u ovoj akciji nije bilo i težih posljedica po sve sudionike događaja, piše portal Riječanin.

 

 


Reci što misliš!