Crna Kronika

policija izvjestila

Tijekom vikenda niz krađa diljem županije

Tijekom vikenda niz krađa diljem županije
Informer

S petka na subotu u ulici Široka ulica u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio prijenosna računala i novac..

Sa srijede na četvrtak u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u pomoćne objekte u vlasništvu 69-godišnjaka, odakle je otuđio agregat i suhomesnate proizvode ( 9 komada pancete).

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Ninu, nepoznati počinitelj je provalio u kontejner u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio dvije bušilice, građevinski usisivač i drugi alat..

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S subote na nedjelju u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u sanduke pekarskih proizvoda trgovina u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne pekarske proizvode.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u ulici Široka ulica u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu  trgovačkog društva, odakle je otuđio prijenosna računala i novac..

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u Poličniku, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 45-godišnjaka, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe

 


Reci što misliš!