Crna Kronika

istraga u tijeku

Daruvarčevoj žrtvi preko Instagrama je prijetio maloljetnik

Daruvarčevoj žrtvi preko Instagrama je prijetio maloljetnik
Dino Stanin/PIXSELL/Vijesti.hr

Načelnik iz PU zadarske kaže da za sada nisu utvrdili vezu između maloljetnika i Darka Kovačevića Daruvarca

Maloljetnik (17) je priveden u četvrtak ujutro u prostorije zadarske policije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje putem društvenih mreža.

"U tijeku su izvidi tijekom kojih ćemo utvrditi činjenice", rekao je Boro Mršić, načelnik krim policije u PU zadarskoj na konferenciji za novinare. 

Na pitanje je li maloljetnik povezan s Darkom Kovačevićem Daruvarcem, Mršić kaže kako policija do sada nije utvrdila povezanost maloljetnika s bilo kojim počiniteljem drugih kaznenih djela. 

"Po zaprimljenoj prijavi policija je poduzela sve aktivnosti u svezi zaštite obitelji. I dalje ćemo poduzimati takve radnje", dodao je.

prijetnja-daruvarac-poruka-nova-zrtvi-daPodsjetimo, u srijedu poslijepodne majka mlade Zadranke, koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac na društvenim je mrežama podijelila jezivu prijetnju smrću cijeloj obitelji koju je uputio nepoznati pošiljatelj koji se potpisao kao prijatelj Daruvarca.

Prijetnja je Loreni stigla jučer nešto prije 18 sati na Instagramu.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati", stoji među ostalim u prijetnji.

Reci što misliš!