Crna Kronika

fizički napao suprugu Brankicu

Mladen Grdović priveden zbog obiteljskog nasilja

Mladen Grdović priveden zbog obiteljskog nasilja
Dino Stanin/PIXSELL

Zadarski pjevač Mladen Grdović (60) u srijedu je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja te je podignuta optužnica, kažu iz zadarske policije za 24 sata.

Grdović je u utorak u Ulici Matija Gupca u Zadru navodno verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu (49) i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici.

- Ovo mi je prva vijest, zaista ne znam što se dogodilo, zvat ću Mladena i provjeriti što se događa - rekao je za 24 sata pjevačev menadžer Ljubo Šeperić. 

Mladen Grdović je isključio mobitel. 

Podsjetimo, Grdović je u srijedu trebao imati konferenciju za medije na kojoj je trebao najaviti svoj koncert. Ipak, do toga nije došlo jer se pjevač nije pojavio.

Organizator konferencije Željko Petreš ispričao se zbog nedolaska te najavio da je koncert humanitarnoj značaja, a dio prihoda ide za Dom za odrasle Sv. Frane, Udrugu za autizam Zadar te Udrugu za zaštitu životinja. 

Inače, 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru organizira se veliki koncert povodom 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada Grdovića pod nazivom 'Nije u šoldima sve'. 

U goste je pozvao Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Njegov prateći bend je grupa Romantic. 


Reci što misliš!