Crna Kronika

novi slučaj nasilja

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti na splitskoj Rivi

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti na splitskoj Rivi
Ivo Čagalj/PIXSELL

Trojica vaterpolista "Crvene Zvezde" napadnuti su danas nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more.

Incident je Hini službeno potvrdila policija, koja je dojavu o napadu dobila u 13.40 sati, kada su petorica mladića napali trojicu igrača Vaterpolo kluba Crvena Zvezda.

"Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te s ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje", kazala je za Hinu Željka Radošević iz splitske policije.

Neslužbeno se doznaje da je napad bio iznenadan.  Vaterpolisti Crvene Zvezde su prije napada šetali Rivom i izgleda kako je lokalnim mladićima zasmetalo to što su svi bili odjeveni u majice svog kluba. 

Vaterpolisti Crvene Zvezde (Srbija) večeras na poljudskom bazenu imaju utakmicu u Regionalnoj vaterpolskoj ligi si Mornarom BS.

Reci što misliš!