Crna Kronika

zastrašujuć sadržaj poruka

RTL došao do prijetećih poruka zadarskoj učenici: "Koja ku*vetina; ni'ko s njom ne treba pričat; ja ću nju ubiti..."

RTL došao do prijetećih poruka zadarskoj učenici:
PIXSELL/RTL

Radi zaštite identiteta maloljetnika, sakrivena su imena i brojevi telefona, a objavljen je samo mali dio prepiske

Zadarska policija je protiv 15-godišnjeg maloljetnika, učenika 1. razreda Ekonomsko-birotehničke škole u Zadru, koji je užarenim vrhom upaljača u obliku slova "U" opekao školsku kolegicu i kolegu, podnijela državnom odvjetništvu za mladež kaznenu prijavu zbog tjelesne ozljede. 

"Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 15 godina, koju se sumnjiči za tjelesnu ozljedu.

Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog tjelesne ozljede", priopćeno je u petak iz Policijske uprave zadarske.

Adem Shala, otac 'žigosane' djevojke, kazao je tada za Vijesti.hr kako idući dan njegova kćer nije išla u školu s obzirom da je u međuvremenu dobila ozbiljne prijetnje, pa čak i prijetnju smrću.

Poslao je RTL-u screenshotove prijetećih poruka njezinih kolega iz razreda iz WhatsApp grupe. Radi zaštite identiteta maloljetnika, sakrivena su imena i brojevi telefona, a objavljen je samo mali dio prepiske.

zadar-prijetnje-9de94247c7831a9a14ca53dc"U petak joj je ispred škole prišao drugi dečko iz škole dok je s prijateljem i prijateljicom išla na marendu. Njoj je rekao da joj je bolje neka se više nigdje ne pojavljuje, a onda je i fizički nasrnuo na njezine prijatelje. Prvo je odgurnuo tog dečka, a onda i curu koji su bili s mojom kćeri. I taj sam slučaj prijavio. Taj dečko je inače dvije godine stariji od njih", kazao je za Vijesti.hr Shala te dodao kako je baš iz razloga da zlostavljanje prestane, sve prijavio i policiji i medijima. Dodaje, kako se nada da je ipak uspio u tome jer od petka joj više nitko nije prijetio, a ona će danas normalno otići popodne na nastavu.

U međuvremenu se 15-godišnjakinju prozivalo i da se sama pojavljivala u majici s ustaškim znakovljem. Otac je pojasnio kako je majica kupljena u Vukovaru tijekom ekskurzije. Učitelji su đacima kazali neka kupe majice jer prihod od prodaje ide za pomoć Vukovaru, a i sami nastavnici su ih kupili, ustvrdio je Shala.


Reci što misliš!