Crna Kronika

Kerekesh teatar

Film "Ufuraj se i pukni" u kinima nasmijava cijelu Hrvatsku

Film

Glumci komedije "Ufuraj se i pukni" odlučili su promovirati film tako što dolaze u gradove diljem Hrvatske, "trgaju" ulaznice ljudima koji idu gledati film i nakon filma se druže s njima.

Trenutno su na sredini turneje, a već su obišli Zagreb, Split, Šibenik, Zadar, Čakovec i Prelog, a čekaju ih još Rijeka, Pula, Osijek, Vukovar, Varaždin, Koprivnica, Krapina i Samobor.

Smijeha nikad dosta! To dokazuje i velika gledanost filma "Ufuraj se i pukni" koji je u kinima od 4. travnja. Publika se glasno smije tokom cijelog filma i nasmijana izlazi iz dvorane. To su svakako rijetki prizori, barem kad je u pitanju hrvatski film.

Film je nenametljiv, jednostavan, brz i duhovit. Likovi su jasni i najčešće se smiju sami sebi, tj. prakticiraju humor na svoj račun. Dobro poznata glumačka ekipa, pomoći će vam da zaboraviti na svu dramu i tragediju: Ljubomir Kerekeš, Zoran Pribičević, Jan Kerekeš, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper i mnogi drugi.

Dođite u kino i družite se s glumcima!

Više informacija, kao što su prostor i vrijeme, možete naći na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra i u službenom eventu turneje.

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na blagajnama CineStar kina ili online, te u svim drugim kinima diljem Hrvatske.

Reci što misliš!