Crna Kronika

policija provodi istragu

Kradu se ribolovna oprema, alat, bicikli

Kradu se ribolovna oprema, alat, bicikli
Bojan Bogdanić

Jučer je u Zadru, na predjelu Cerodule, nepoznati počinitelj provalio u prostorije/ostavu u vlasništvu 76-godišnjakinje, odakle je otuđio kosilicu i alat.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih mjesec dana u Silbi, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjaka, odakle je otuđio više ribičkih štapova i drugu opremu za ribolov.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih mjesec dana u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u mobilnu kućicu u vlasništvu 53-godišnjakinje, odakle je otuđio dva bicikla i razni alat.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe

Sa subote na nedjelju na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u vlasništvu 63-godišnjeg državljanina Austrije.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S četvrtka na petak u ulici Ive Dulčića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio  bicikl u vlasništvu 62-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!