Crna Kronika

#192

Provaljeno u župni ured u Pakoštanima, ukradeno nekoliko tisuća kuna

Provaljeno u župni ured u Pakoštanima, ukradeno nekoliko tisuća kuna

U četvrtak navečer u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije župnog ureda, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu Gornjem Poličniku, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu je u Murvici Donjoj, nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 42-godišnjakinje, odakle je otuđio  novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u ulici Stjepana Radić u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio bicikl u vlasništvu 23-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Sa subote na nedjelju u Biogradu, nepoznati počinitelj  je otuđio moped/skuter u vlasništvu 18-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U petak navečer na Trgu Gospe Loretske u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio novčanik u vlasništvu 67-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Sa subote na nedjelju u ulici Tina Ujevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je iz apartmana kojeg koristi 44-godišnjak otuđio novac i ručni sat.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Reci što misliš!