Crna Kronika

#192

Lopovi i provalnici tijekom vikenda 'operirali' po Zadru i Zatonu

Lopovi i provalnici tijekom vikenda 'operirali' po Zadru i Zatonu
Duško Jaramaz/ PIXSELL

U petak tijekom noći u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

S četvrtka na petak u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je provalio u prostorije u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne ključeve.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Sa subote na nedjelju u Varoškoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj  je ispred ugostiteljskog objekta u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio mesinganu reklamu.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju poslijepodne ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio moped u vlasništvu 60-godišnjaka. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!